Over Nathalie

Even voorstellen...

GentHallo, mijn naam is Nathalie Even en ik ben energetisch therapeut, masseuse en edelsmid.

Ik ben geboren in Luxemburg en heb als kind in Parijs gewoond. Eenmaal in Nederland heb ik het grootste gedeelte van mijn jeugd in Mijdrecht gewoond. Dat ligt vlak bij de Vinkeveense plassen waar we veel gezeild en gezwommen hebben. Later ben ik in Amsterdam gaan wonen en heb ik een opleiding voor edelsmid gevolgd . Elke vakantie naar het buitenland nam ik mineralen, fossielen en vele ideeën mee om sieraden van te maken. In 2011 ben ik in Edam gaan wonen en in 2014 werd ik moeder van een prachtige dochter.

Een aantal jaar geleden verloor ik zoals zovelen in crisistijd mijn (kantoor) baan en besloot dat het roer om moest. Ik bouwde een schuurtje op een hoek van het erf en ging weer aan de slag met zilver, goud en edelstenen.

Ik masseerde eigenlijk altijd al graag mensen in mijn omgeving, dat was vanuit mijn ouderlijk huis normaal. Het geeft een heel goed gevoel om iemand lekker ontspannen en met een glimlach op het gezicht te zien nadat je een massage hebt gegeven. Op een avond nadat ik vrienden een massage had gegeven vroegen zij waarom ik daar niet professioneel iets mee ging doen en dat bracht mij op het idee een opleiding te gaan volgen. Na diverse opleidingen (oa. bij Anand) met veel plezier gevolgd te hebben, beheers ik nu 7 disciplines;

  • Ontspannings massage
  • Klassieke massage
  • Sportmassage
  • Bamboe massage
  • Ayurvedische massage
  • Edelstenen massage
  • Voetmassage

Ik ben edelsteenkundige en volgde ook een cursus mineralen slijpen. Mijn interesse gaat uit naar kennis van verschillende volken over welke mineralen bij welke mensen passen. Gebaseerd op het sterrenbeeld heb ik mineralen uitgezocht, in een vorm die goed in mijn hand past geslepen en geef hier massages mee. Veel mensen vinden de stenen mooi ook als er geen interesse is in de link met sterrenbeelden. Omdat de stenen snel de temperatuur van mijn handen aannemen en hard zijn kan ik er een prettige diepe massage mee geven. Ik ontwerp en maak sieraden met dezelfde soort stenen waar ik mensen mee heb gemasseerd. Zo vullen de edele kunsten elkaar mooi aan.

Tijdens mijn werk als masseuse zie ik vaak hoe het lichaam de gevolgen draagt van wat ons hoofd allemaal verzint. Dat kan zijn een beetje te veel sport zijn of het gebrek aan beweging maar vaak zie ik de gevolgen van stress. Daar wilde ik mij meer in verdiepen en na veel zoeken kwam ik in 2016 uit bij een opleiding tot energetisch therapeut. Deze heb ik met veel plezier gevolgd en afgerond. Het voelt heel goed om mensen de beste versie van zichzelf te helpen vinden in lichaam, geest en energiehuishouding. 

Graag tot ziens,

Nathalie

Contact

info@edelehanden.nl
06-42217726
Heemstede

Overig

Disclaimer
Privacy Policy

KVK: 65598091