Massage

Een aangename massage...

Iedereen is er wel eens aan toe, na een drukke werkweek, actief sporten, bij stress, een lichamelijke blessure of gewoon omdat het aangenaam is. En dat is niet zo gek. Een goede massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Het stimuleert de bloedsomloop waardoor afvalstoffen snel afgevoerd worden en het hormoon endorfine vrij komt in de hersenen waardoor u een gelukkig gevoel ervaart. Na massage is veel spanning weg waardoor u zich fit voelt maar ook beter zal slapen.

Massages kunnen altijd aangepast worden naar de wensen van de ontvanger. Ik kan ook een combinatie geven  van de verschillende soorten massage. De olie die gebruikt wordt kiest u zelf maar ik adviseer u natuurlijk graag. Zo kunt u eucalyptus olie kiezen voor het vrijmaken van de luchtwegen of Arnica olie voor diepere werking op herstellende spieren. Ik maak veel olie zelf en kan kruiden of etherische olie toevoegen naar wens.

  • Ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Sport massage
  • Bamboe massage
  • Ayurvedische massage
  • Edelstenen massage
  • Voetmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Magnesium massage

ONTSPANNINGSMASSAGE:

Deze massage wordt gegeven met warme olie naar keuze. Met de massage word de doorbloeding van spieren en huid gestimuleerd en verzuring van spieren opgelost. Er worden rustige strijkingen en fricties gegeven zodat spanning en vermoeidheid uit het hele lichaam verdwijnt.

Deze massage is goed te combineren met de edelstenen massage maar wordt dan wel wat steviger.

KLASSIEKE MASSAGE:

Deze massage word gegeven zonder olie. Afvalstoffen worden snel uit het lichaam verwijderd door het stimuleren van de doorbloeding. Er worden stevige knedingen en fricties gegeven om spierpijn door overbelasting uit het lichaam te laten verdwijnen.

Deze massage is goed te combineren met de ontspanningsmassage. Dan begint de massage met de stevige knedingen waarna de olie word toegevoegd en de zachte strijkingen en fricties gedaan.

SPORTMASSAGE:

Deze massage word gegeven voor het sporten om de spieren op te warmen en een goede prestatie te laten leveren of na het sporten als er een blessure is ontstaan of er iets te veel gevraagd is van het lichaam.

BAMBOE-MASSAGE:

Deze massage is speciaal voor sporters. Na een sportieve prestatie is het fijn een massage te krijgen om de verzuring niet op gaan te laten komen of beter af te voeren waardoor er geen of veel minder spierpijn ontstaat. Hiervoor masseer ik afwisselend met mijn handen en de bamboestok de spieren van voeten, benen en onderrug. Deze massage van een half uur is goed te combineren met een ontspanning of sportmassage van een half uur van de rug en nek.

AYURVEDISCHE MASSAGE:

Deze massage wordt gegeven om balans tussen lichaam en geest te brengen en is gebaseerd op de ayurvedische geneeswijze uit India. Niet alleen lichamelijke maar ook emotionele blokkades verdwijnen door strijkingen en knedingen te geven en marmapunten in het lichaam te stimuleren. Er word speciale kruidenolie voor gemaakt. U kunt ook kiezen voor een hoofd massage voor verlichting van stress, hoofdpijn of slaapstoornissen.

EDELSTENENMASSAGE:

Deze massage heb ik zelf ontwikkeld. De edelstenen slijp ik zelf in een afgeronde vorm die goed in mijn handen past. Ik gebruik een neutrale olie geef er een stevige ontspannings massage mee. Het is een lichamelijk aangenaam doordat de stenen snel de temperatuur van mijn handen aannemen en omdat de stenen hard zijn kan ik met weinig kracht diep op de spieren werken. U kunt stenen kiezen die u mooi vind of die bij uw sterrenbeeld passen.

VOETMASSAGE:

Deze massage is gebaseerd op de oosterse voetreflexologie. Waarbij men ervan uitgaat dat elk orgaan in het lichaam een plek op een van de voetzolen bekleed. Door deze plekken te masseren met mijn handen en een stokje van edelsteen of hout kan een blokkade verminderen of opgeheven worden. Deze massage van een half uur is goed te combineren met een ontspanningsmassage waarbij de rest van het lichaam gemasseerd word. Door het stimuleren van de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen zal men hierna even rustig aan moeten doen om een ontspannen gevoel te houden.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE:

Ik vind het heel fijn om vrouwen te begelijden in de zwangerschaps periode. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap is het verstandig wat ondersteuning te ontvangen. Als moeder weet ik hoe het voelt. In mijn praktijk heb ik een speciale zwangerschaps massagetafel. Deze is iets breder en zachter dan een normale tafel. Ook is er een uitneembaar deel voor gevoelige borsten, grote en kleine buiken zodat je confortabel op je buik kunt liggen. 

Als je zwanger bent is je lichaam heel hard aan het werk om een mooi klein mensje te maken maar komen de behoefte van jezelf op de tweede plaats. Je krijgt op diverse plekken spierpijn omdat je anders beweegt en er soms al snel meer gewicht aan voorkant zit. Natuurlijk is elke vrouw en zwangerschap anders maar voor elke vrouw is een beetje ondersteuning, rust en even tijd voor haar zelf welkom en heel gezond. Tijdens de massage help ik je lichaam alle extra afvalstoffen makkelijker te verwijderen, beter te ontspannen en natuurlijk zal ik je alle tips geven die ik in de vele jaren dat ik deze behandeling geef heb verzameld.

PRIJZEN:

Ik voel wat er nodig is in een lichaam om afvalstoffen en blokkades op te heffen. Op de ene plek in het lichaam is dat een stevige greep uit de klassieke massage en op de andere plek zal het nodig zijn om drukpunten te stimuleren uit de ayurvedische massage. Zo combineer ik de kennis die ik heb opgedaan uit de diverse opleidingen en geef ik een massage op maat. 

Een massage van 1 uur kost €65,-  en een massage van 1,5 uur kost €85,-.

MAGNESIUM MASSAGE:

Deze massage word gegeven om lichaam en geest te ondersteunen. Magesium is een mineraal wat ook in onze voeding zit al is dat in heel kleine hoeveelheden. Het zorgd voor een betere opname van andere vitaminen en mineralen, helpt het lichaam afvalstoffen snel af te voeren en ondersteunt de aanmaak van melatonine. Het hormoon wat maakt dat je makkelijk kunt inslapen en ontspannen. Je kunt een magnesium pil slikken maar dan word er ongeveer 80 procent verbruikt in het darmstelsel en komt het nauwelijks terecht bij spieren. De opname via de huid gaat snel en er word maar 20 procent verbruikt in het distributiesysteem. Metname de voetzolen en oksels nemen het snel op. Ik geef de volledige lichaamsmassage met een magnesiumgel die goed smeerbaar is. Het helpt bij kramp, spierpijn en stress dus zowel de sporters als de harde werkers hebben profijt van deze behandeling want het geeft een heerlijke ontspanning.

Deze massage heeft een meerprijs van €10,-

Ik geef ook massages aan huis. Mijn inklapbare massage tafel die mensen tot 150 kilo kan dragen is heel licht is en past achter in de auto. Zo ik kom naar u toe. Veel mensen vinden dit heel prettig, want na een massage hoeven ze niet meer weg en nemen nog een douche of bad. Het kost u geen reistijd en u bent in uw eigen vertrouwde omgeving.

Het is niet altijd mogelijk de telefoon op te nemen als ik een massage geef of in mijn atelier sieraden maak. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen, een sms of WhatsApp bericht sturen om een afspraak te maken.

Graag tot ziens,
Nathalie Even
06- 4221 7726

Contact

info@edelehanden.nl
06-42217726
Heemstede

Overig

Disclaimer
Privacy Policy

KVK: 65598091