Energetische Therapie

wat is energetische therapie?

Energetische therapie is een therapie om je energie huishouding
in balans te krijgen. We kijken naar je leven. Waar loop je op leeg en waar leef je van op? 

De therapie is een mix van lichaamswerk en psychologie. Ik kan voelen waar een energetische blokkade zich in je lichaam bevind. De blokkade bevind zich ter hoogte van een chakra waar bepaalde onderwerpen aan verbonden zijn. We gaan in gesprek over de onderwerpen die aan bod komen. 

Soms geef ik een massage om je meer in contact te brengen met je eigen lijf en weer meer leert voelen. Je lichaam is wijs en probeert met je te communiceren. Als masseuse en therapeut heb ik leren luisteren en kan als tolk functioneren tot jij je eigen lichaamstaal weer verstaat.

Zo kan ik helpen om te werken aan verwerken van emoties die hebt vastgehouden en die een blokkade hebben gevormd. Deze kunnen bewust of onbewust zijn. Een blokkade kan fysieke gevolgen hebben of mentale maar meestal beide. Je lichaam en geest zijn tenslotte één. Wat er met het ene gebeurd heeft gevolgen voor de ander en dat kun je positief of negatief beïnvloeden. Als je lichaam je huis is, kun je er met hart en ziel voor zorgen dat het de aller fijnste plek is om te zijn.

Een Therapie sessie duurt een uur en kost € 79,-

In combinatie met een massage duurt het 1,5 uur en kost € 92,-

Contact

info@edelehanden.nl
06-42217726
Heemstede

Overig

Disclaimer
Privacy Policy

KVK: 65598091